I LUV JAN (2012)

Hele Danmark fra 1. marts 2012

“Et selvafklædende narcissistisk og hylende morsomt ridt ned gennem vores navlebeskuende ’MIG’ kultur.”

Hoben kaster sig i dette øjeblik frådende over billetterne til Jans nye show. Forventningerne er skruet helt op omkring denne Danmarks turné der som Jan siger “Vil rédefinere comedien totalt”.

Gintberg har ifølge ham selv brugt de sidste 20 år på at udtænke, forme og skabe dette enestående og komplet skelsættende show der, en gang for alle, vil placere Jan på verdenskortet som den mand der med Jans ord “owner dem alle”.

“Jeg har altid givet credit til så mange mennesker der aldrig har bidraget med en skid. Det har altid været mig der har båret alting igennem og gjort alt hvad jeg har rørt ved til en kæmpe succes. Det var mig der bragte comedien til Danmark og nu er det mig der sætter en helt ny standard for alle andre.”

Jan er, ifølge ham selv, i fysisk og psykisk topform til sin nye Danmarksturne og sender sin respekt til alle hans dedikerede fans der, allerede nu – 4 måneder før det første show, er begyndt at campe ud foran de steder hvor Jan skal optræde.

Showet

2 x 45 minutters klasse A underholdning

Gør dig klar til latterkramperne og rulleturene på gulvet når Jan knalder til kulturen og tidsånden.

Han deler øretæver ud til højre og venstre, viger ikke tilbage fra at tildele sig selv en velrettet uppercut. Nok er tonen rå, men den mildnes konstant af hans karakteristiske selvironi.

Oplev vores alles Gintberg mere ærlig, mere direkte og mere rå end nogensinde i denne top-tunede, høj-energiske kaskade af skarpe jokes.

Dette show er ikke udgivet på DVD og kan ikke fås i butikkerne.

 

Anmeldelser


Ekstra Bladet: “Jan Gintberg leverer tæsk til tiden… Manden er en stor kunstner”.

B.T.: “Det er brølende sjovt… Jan Gintbergs enorme talent og karisma er indiskutabelt”.