Glohed Comedy

“TV er, som når han-hunde slikker sine egne testikler – det føles meget dejligt, mens man er igang med det, indtil man kommer til at tænke på, hvad fanden det egentlig er, man har gang i.”

Jan Gintberg holder sig ikke tilbage, når han lægger danskerne over knæet og humoristisk sætter fokus på alle vores svage sider.

Stand-up komikeren fabulerer over et samfund, hvor fart og tempo er i fokus. Han håner hele nationen af klynkere, der klynker, fordi de ikke kan finde ud af at græde. Og han sparker til det offentlige system, der betaler for fedtsugninger og ansigtsløftninger – og til dem der lader sig operere i troen på, at de bliver lykkeligere af det: “Jeg tror ikke, det er rynkernes skyld, at der ikke er nogen der gider lege med dig!”

Jan Gintberg fortæller raffinerede historier fra dengang, han kørte Puch og gik rundt i sin storebrors aflagte tøj. Der er også godbidder fra hans erfaringer i militæret, hvor han oplevede nogle af kammeraternes underbukser udvikle overskæg.

Der er masser af satire i luften, når manden, der praler med at kunne slå prutter, der får kvægene til at bisse på Rømø, går på scenen i Cirkusbygningen.

Showet

Jan Gintbergs nye forrygende Oneman show “Gearet 2 tænder” er optaget i Cirkusbygningen i København, efter en succesrig og landsdækkende turné i Danmark.

“Danmarks sjoveste mand”, “Gintberg – en skarp iagttager”, “Gigantisk grin med Gintberg”, “Sylespids politisk samtidskommentator”…. var blot nogle af de kommentarer, der kom fra en overvældet presse landet over.

“Med en febrilsk teenagetid og en ulovlig knallert som baggrund stiller han skiftevis op til uddeling af lussinger, kærlighed og store spørgsmål om livet i et kanon comedy show, der løfter Gintberg op i komikkens absolut øverste flyvehøjde”.

Spilletid: Ca. 105 min

 

Anmeldelser


B.T.: “Gintberg i verdensklasse!”

Ekstra Bladet: “Hæsblæsende comedyshow”.