FREMTID.NU

Det Skarpeste Comedy Show De Næste 40 År

I august 2009 (vor tidsregning) lander komikeren, tv-værten, satirikeren og fremtids klarsyneren Jan Gintberg atter på denne planet medbringende sit ethanol (sprit) nye comedyshow FREMTID.NU.

Danmarks måske skarpeste og mest leveringsdygtige komiker kigger nu frem i tiden! Med sit absurde improvisationstalent, sin fantastiske timing og de mange billedskabende indfald vil Jan Gintberg med garanti give dig en fantastisk sjov oplevelse, når han til august udkommer med et helt nyt genialt og top underholdende satirisk tanke-univers!

FREMTID.NU er intelligent comedy fra mesteren selv, som på overraskende vis vil give publikum insider viden om, hvorfor fremtiden bliver så fantastisk, fremragende og fotogen!

FREMTID.NU er Warp speed hyper morsom indsigt, vrede og uimodståelige jokes om, hvordan det dog kunne gå så galt for os i nutiden!

FREMTID.NU er en humoristisk gavebod til alle, der bare ikke kan vente på år 2048, men alligevel stadig er i tvivl om hvordan velcro virker!

“I fremtiden får vi alle havudsigt …. er det ikke bare fedt?”, udtaler en overstadig Jan Gintberg fra den tidsmaskine, der skal danne ramme om hans kreative proces frem til august!

Showet

Jan Gintbergs show, Fremtid.nu, er optaget i Magasinet i Odense som kulminationen på en fantastisk turné rundt i Danmark, Grønland og Flensborg i Tyskland.

Det her er Jan Gintberg i sit es, med knivskarp comedy, satire og lynhurtige improvisationer, der giver hans mange publikummer, endnu en hylende morsom aften at huske tilbage på!

Indeholder bonusmateriale ad libitum!

Spilletid: Ca. 111 min

Ekstramateriale

  1. På herretur til Holbæk med Gintberg og Dybvad
  2. Comedy terapi
  3. Jan har du prøvet at være bange for…. bulgur?
  4. Komentarspor med Gintberg
  5. Gamle damer & børnelokkere (Dybvad efter showet)

 

Anmeldelser


B.T.: “Gintberg gambler og stikker af fra feltet”.

Politiken: “Suveræne Gintberg peger fremad”.

Berlingske Tidende: “Fremtid.nu er Gintbergs hidtil sjoveste og mest helstøbte show!”