Den Grimme Melding (2004)

& Jonatan Spang som lille

Komikeren Jan Gintberg på turné med nyt show, til 30 forskellige byer med stop hos det danske mindretal i Flensborg.

Jan Gintberg – den evigt kommenterende nestor bag DR TV succeser som ”Gintberg Showoff”, ”Vindhætterne” og ”Var det det?”, folder igen satirens vinger ud på scenen i et helt nyt comedy show med titlen ”Den grimme melding”. Turnéen når forbi 29 danske byer og for første gang vil et stand-up show nå frem til det danske mindretal i Flensborg.

Gintberg er kendt som den utrættelige ordgyder, der med gigantiske armbevægelser og skridsikker satire sender skarpe skud mod de aktuelle politiske absurditeter. I ”Den grimme melding” får Gintberg selskab af den unge skuespiller og komiker Jonatan Spang. Tilsammen og hver for sig vil de forsøge at finde ind til den sande morale i livets store eventyr.

”Den grimme melding” er Jan Gintbergs fjerde store show med ”Det ligger i generne”, ”Gearet 2 tænder” og ”Op på fars Jihad” som roste og succesfulde forgængere.

”Den grimme melding” er et show for dem, der gerne vil trille ærten, men ikke ved hvilken madras, de skal kigge under, fortæller Jan Gintberg, der sammen med den knap 20 år yngre Jonatan Spang har en høne at plukke med vores verden, som vi ikke kender den.

I ”Den grimme melding” kan man derudover se frem til en byge af jokes om alt fra badehættens historie, kønnenes korporligheder, nedfrysning af humane æg, pizza og andre af livets løjerlige latterligheder. En oratorisk udskylning og en tiltrængt opstrammer til vores syn på samfundet – denne gang med mulighed for publikums medvirken!

“Det bliver et eventyrligt og turbulent show med en kolossal mængde spektakel og satire og små mængder søhest”, udtaler Gintberg fra ladet af en trailer på Gladsaxe grenplads.

Danmarksturnéen med showet ”Den grimme melding” har premiere i H.C. Andersen hjemby, Odense den 27. oktober 2004 og kan opleves frem til den 9. december 2004.

Showet

Gintberg, der er kendt som den utrættelige ordgyder, og som med gigantiske armbevægelser og skridsikker satire sender skarpe skud mod politiske absurditeter, har i Den Grimme Melding fået selskab af den den unge komiker og skuespiller, Jonatan Spang. Tilsammen og hver for sig forsøger de at finde ind til den sande morale i livets store eventyr.

Den grimme melding er et show for dem, der gerne vil trille ærten, men ikke ved hvilken madras, de skal kigge under, forklarer Jan Gintberg, der sammen med den knap 20 år yngre Jonatan Spang har en høne at plukke med vores verden, som vi ikke kender den.

Optagelserne fra Den grimme melding stammer fra Danmarksturneen af samme navn, hvor Jan Gintberg og Jonatan Spang turnerede landet tyndt fra oktober til december 2004.

Se Jonatan Spang i den store opvarmning efterfulgt af Gintbergs grumme grimme udmelding om nationens tilstand.

Gintbergs rablende fortællinger fra et liv som far… og oplev Jonatan Spang som hånddukke.

Spilletid: Ca. 180 min

Ekstramateriale

  1. Bag om DVD’en
  2. Interviews
  3. Chokerende pausevideo

 

Anmeldelser


B.T.: “Forrygende Gintberg”

Politiken: “Den grimme melding er et overlegent stykke komik. Ginteberg er den største nulevende danske komiker”

EB: “Den store mester selv! Grotesk og vildt absurd”

Fyens Stiftstidende: “Gru, grin og groteske pointer! Fnysende skægt”